Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Kaikkiin Led- paneelialasvaloihin 2 vuoden takuu!!! 

Tervetuloa LED-Talo.fi verkkokauppaan! Olemme Varsinais-Suomessa toimiva LED-tuotteiden myyntiin erikoistunut LED-kauppa. Valikoimamme kattaa kotien, yritysten, toimitilojen sekä ulkotilojen valaistukseen tarvittavat LED-valaisimet.

LED-Talo.fi LED-kauppa tarjoaa valikoiman markkinoiden parhaita ja tehokkaimpia valaisimia kilpailykykyiseen hintaan. Tuotteiden joukosta löydät laadukkaat LED-nauhat, LED-spotit, LED-alasvalot, LED-paneelit sekä muut LED-valot ja tarvikkeet.

Tutustu kauppamme tarjontaan ja pyydä tarjous tarvitsemistasi LED-tuotteista. Jos et löydä tarvitsemaasi tuotetta valikoimastamme, niin ota meihin yhteyttä ja autamme sinua löytämään haluamasi tuotteet.

Uudet tuotteet

Suosittelemme

Suosituimmat


LED-Talo.fi - LED-kauppa joka kannattaa

Me LED-Talo.fi verkkokaupassa haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet kilpailukykyiseen hintaan nyt ja jatkossa. Olemme valikoineet tuotteemme huolellisesti ja suosimme vain rakennusalan ammattilaisten suosimia LED-valaisimia.

Kaikki valikoimasta löytyvät tuotteet ovat kestäviksi todettuja ja pitkäikäisiä sekä tästä syystä annammekin niille usein vuoden takuun. Tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaille ripeästi ja kuljetustapana käytämme Suomen postia.

Olemme 100% suomalainen LED-kauppa ja asiakaspalvelua saat aina selvällä suomen kielellä varmasti ja nopeasti.

LED-tuotevalikoima

Koska haluamme olla Suomen paras LED-kauppa, myös valikoimaamme päivitetään jatkuvasti. Tuotteiden joukosta löydät muun muassa suositut ja helposti asennettavat LED-nauhat, joilla voit luoda tunnelmallisen valaistuksen lähes mihin tahansa tilaan, tai jopa autoon. Nauhoja varten myymme lisäksi muuntajia sekä alumiiniprofiileita, jotka pidentävät niiden käyttöikää sekä valotehoa.

Yleisvalaistukseen suosittelemme LED-paneeleita tai LED-alasvaloja, jotka tuottavat tasaisen ja kirkkaan valon suurempiinkin tiloihin. Nämä valaisimet ovat omiaan esimerkiksi keittiön, olohuoneen tai toimiston valaisuun.

Tunnelmalliseen valaistukseen ja yksityiskohtien sekä seinäpintojen valaisuun valikoimastamme löytyvät LED-spotit, joilla valon voi kohdistaa haluttuun tarkasti kohtaan. Kaikkia valoja löytyy himmennettävinä versioina, joten valaistusta voi muuttaa tilanteen mukaan kätevästi kaukosäätimellä.

Osa tuotteista sopii myös ulkokäyttöön , sekä kosteisiin tiloihin, kuten saunaan tai kylpyhuoneeseen . Näiden tuotteiden kohdalla olemme merkinneet tuotekuvauksiin niiden IP-luokituksen, joka kertoo missä kohteessa valoa voi käyttää turvallisesti.

Kaikilla tuotteemme ovat testattuja ja niillä on CE-hyväksyntä, joten ostaessasi tuotteet LED-talo.fi verkkokaupasta voit olla varma, että kyseessä on varmasti huipputuote.