Sähköasennukset ja sähkötyöt
Varsinais-Suomen alueella

Sähkötyöt
ammattitaidolla

Teemme kattavasti sähkötyöt vankalla ammattitaidolla ja sovitulla aikataululla. Sähkötöihimme sisältyy sähkö- ja automaatioasennukset, sähköurakointi ja sähkösuunnittelutyöt.

Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset, yhteisöt, kunnat, kaupungit ja teollisuuslaitokset. Toimipisteemme on Uusikaupunki, mutta toimimme koko Varsinais-Suomen alueella.

Muistathan, että voit saada sähkötöistä kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

Sähköasennukset Uusikaupunki

Sähköliike Uusikaupunki

Monipuoliset sähkö- ja automaatioasennukset

Voimme toteuttaa sähköasennukset moniin erilaisiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin, kerros- ja rivitaloihin tai loma-asuntoihin. Yritysasiakkaille kohteet voivat olla esimerkiksi myymälät, toimistot, varastot tai muut liiketilat.

Pienetkin sähkö- ja automaatioasennukset on hyvä toteuttaa ammattilaisen toimesta. Kun toteutat sähköasennukset kauttamme, tulevat asennukset varmasti turvallisesti tehdyiksi. Tämä puolestaan pienentää esimerkiksi sähköpalon riskiä.

Asennusten lisäksi hoidamme myös korjaukset ja huollot. Suunnittelemme työt aina huolellisesti alusta loppuun, jolla varmistamme työn sujuvuuden ja valmistumisen aikataulussa.

Laadukasta sähköurakointia

Palveluihimme kuuluu myös sähköurakointi kokonaispakettina, johon kuuluvat kaikki sähkötyöt asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme hoitaa projektin alusta loppuun tai olla osana isompaa kokonaisurakkaa.

Ammattitaitomme turvin pystymme tarjoamaan laadukasta ja luotettavaa sähköurakointia useille eri toimialoille.

Tavoitteenamme on toteuttaa sähköurakointi räätälöidystä asiakkaan toiveiden ja kohteen asettamien vaatimusten mukaisesti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja työmenetelmämme ovat takuuna siitä, että projekti saadaan toteutettua sujuvasti ja aikataulussa.

Sähkösuunnittelu

Hyvin tehty sähkösuunnittelu takaa onnistuneet ja pitkäikäiset sähköratkaisut.

Teemme sähkösuunnittelua uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin aina toimistoista teollisuushalleihin. Tutustumme ja kartoitamme kohteen huolellisesti asiakkaan toiveiden mukaan.

Kauttamme saat myös nykyaikaisen 3D-valaistussuunnittelupalvelun, joka auttaa hahmottamaan kohdetta realistisella tavalla. Kuvien avulla kohteen hankintaa suunnitteleva asiakas saa erinomaisen käsityksen kohteestaan jo etukäteen.

Valaisimien ja sähkötarvikkeiden myynti

Olemme myös sähköliike ja myymme sekä valaisimet ja sähkötarvikkeet. Tuotteet voit tilata joko verkkokaupastamme tai tulla paikan päälle osoitteeseen Siivotuntie 143, 23600 Kalanti.

Tarvikkeemme sisältävät muun muassa LED-valaisimet, LED-polttimot, LED-tarvikkeet ja työmaasähkötarvikkeet.

Matalan kulurakenteemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaat tuotteet, yhdistettynä kilpailukykyiseen hintaan nyt ja jatkossa. Autamme mielellämme sinua löytämään haluamasi tuotteet aina edulliseen hintaan.

Sähkötyöt Uusikaupunki

Ota yhteyttä

Kaipaatko ammattitaitoista sähkötöiden toteuttajaa? Pyydä tarjous tai ota yhteyttä jo tänään ja räätälöidään tarpeidenne mukainen kokonaisuus.

Ota yhteyttä