Ulkovalot

LED-ulkovalot tuovat pimeisiin syys- ja talvi-iltoihin riittävän valaistuksen energiatehokkaasti ja taloudellisesti. Himmennettävillä LED-valoilla voi luoda mukavan tunnelman vaikka terassille tai parvekkeelle.

Syysilloista kaikki irti LED-ulkovaloilla

Ulkovalot ovat merkittävässä roolissa pihan ja terassin viihtyvyydessä. On ikävä viettää aikaa pimeällä terassilla, jos valaistus ei ole kunnossa. Pimeys laskee terassin ja puutarhan käyttöastetta merkittävästi etenkin myöhäiskesällä ja syksyllä. Ota siis lämpimistä syysilloista kaikki irti ja valaise piha terasseineen LED-ulkovaloilla!

Valaistu, turvallinen piha

Pihan valaisu on tärkeää myös turvallisuuden vuoksi: ei ole mukavaa kävellä talvipakkasella pimeää ja jäistä tietä pitkin kotiovelle. Älä enää kompastele, vaan varmista turvallinen reitti pihalta kotiin asti tehokkailla LED-ulkovaloilla.

Verkkokauppamme valikoimasta saat ulkokäyttöön sopivat LED-nauhat, kohdevalot, paneelit sekä alasvalot. Nämä valot on tarkoitettu nimenomaan ulkokäyttöön, ja niillä on tarvittavat IP-luokitukset veden- sekä pölynkestävyydessä.

Tutustu tarjontaamme ja tilaa pihasi valaistukseen parhaiten sopivat LED-ulkovalot!