G13 LED -valoputket

Tarjoamme kattavasti G13 LED -valoputket

Miksi kannattaa valita LED-valoputki integroidun LED-valaisimen sijaan?

Molemmille tuotesegmenteille on omat optimitilanteensa, mutta LED-valoputki on mielestämme luonteva ja paras seuraaja maailman käytetyimmälle valaistusmuodolle T8-loisteputkelle. Integroituihin valaisimiin verrattuna LED-valoputkien puolesta puhuvat mm. seuraavat seikat:

LED-valoputkien kansainvälinen standardi takaa yhteensopivien korvauslamppujen löytymisen vanhaan T8-asennukseen nyt ja tulevaisuudessa. Kukaan ei kuitenkaan voi taata, että integroidun valaisimen mallia tai valmistajaa olisi olemassa edes tuotteen takuuaikaa. Maailmalla on jo paljon esimerkkejä, joissa katto täyttyy erinäköisistä valaisimista, kun integroitujen valaisinten mallit ja valmistajat häviävät markkinoilta jopa jo tuotteen takuuaikana.

Alhainen ensiasennushinta jos loisteputkivalaisimet ovat jo olemassa. Jos valaisimessa on magneettinen kuristin ilman kompensointia, on asennus yksinkertaista: pelkkä putken ja sytyttimen vaihto. Myös vanhan elektronisen liitäntälaitteen valaisimen uudelleenjohdottaminen on pääsääntöisesti taloudellisesti kannattavampaa kuin laittaa kokonaan uudet toimittajariippuvaiset integroidut LED-valaisimet.

Jatkossa valaistuksen päivitys uusimpaan teknologiaan voidaan tehdä yksinkertaisesti ja edullisesti pelkällä standardinmukaisen putken vaihdolla.

Putket voi siirtää helposti toiseen kohteeseen.