LED-paneelivalot

LED-paneelivalot ovat suosittu, moderni ja energiatehokas ratkaisu kodin valaistukseen. Valikoimamme LED-paneelivalot ovat rakenteeltaan ohuita, ja kätevän jousikiinnityksen ansiosta niiden asennus onnistuu helposti ilman työkaluja.

LED-paneelivalot monissa malleissa ja väreissä

Valikoimastamme löytyy sekä pyöreitä että neliön mallisia LED-alasvaloja monissa eri väreissä ja ko’oissa, suositulla valkoisella alumiinikehyksellä ja erikoishiotulla lasikehyksellä. Valonlähteen suojana on opaalikansi, joka jakaa LED-valon tasaisesti, eikä yksittäisiä valopisteitä näy.
LED-alasvalot sopivat myös ulkotiloihin

Tarjoamme LED-alasvaloja erilaisiin tarpeisiin ja tiloihin. Kaikki myytävä olevat alasvalot ovat kosteuden kestäviä ja IP44-luokiteltuja, eli ne voidaan asentaa kuivien tilojen lisäksi kylpyhuoneeseen tai ulkotiloihin vaikkapa räystääseen antamaan pihalle kaunista, epäsuoraa valoa.

Kaikki LED-alasvalot sisältävät muuntajan, joten sitä ei tarvitse tilata erikseen. Himmennettävissä oleviin paneelialasvaloihin on saatavana suosittu painonappi eli “push-dim” himmennin SB-1. Et tarvitse erillistä pyöritettävää himmennintä, vaan valaisimia voidaan himmentää monesta eri kytkimestä, kun kytkimiin on asennettu palautusjousi.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan oikeankokoiset ja sopivan tehoiset valaisimet juuri sinun kohteeseen. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sähköasennustoiminnasta, joten meihin voit luottaa valaisinvalinnoissa!